Корисні поради – як продати нерухомість у Львові

07.05.2016

Сьогодні на львівському ринку нерухомості спостерігається зростання пропозиції продажу житла. Попит, звісно, набагато менший. Тому, якщо Ви вирішили продавати свою квартиру у Львові, будьте готові до значної конкуренції.

Корисні поради – як продати нерухомість у ЛьвовіВ цій ситуації на допомогу може прийти агентство Дім Нерухомості. Звернувшись до професіоналів, Ви перекладаєте на них найважчу роботу, а саме пошук клієнтів. Само собою, ріелтори з досвідом роботи мають більше шансів продати Вашу квартиру швидко. Вони зможуть правильно розмістити рекламу, щоб потенційні покупці звернули увагу саме на Вашу пропозицію. Також агентства можуть надати всі консультації стосовно документів та допомогти у вирішенні проблем з ними.

При співпраці з ріелторами варто укласти договір, в якому будуть вказані всі права та обов'язки сторін. Можна також перед підписанням даної угоди проконсультуватися з незалежним юристом.

Також перевагою посередників є те, що вони володіють достовірною інформацією про попит та актуальні ціни на нерухомість у Львові.

Практично кожен фахівець порадить Вам не завищувати вартості квартири. Це цілком очевидно, адже пропозиції значно перевищують попит. Жоден покупець не звертає уваги на житло, ціна якого надмірно завищена.

Перед тим, як розпочати процес пошуку потенційних покупців, подбайте про відповідний стан квартири. Освіжіть ремонт, усуньте несправності сантехніки. Старі речі, котрі займають багато місця краще прибрати зовсім. Світла, чиста та простора квартира справить набагато краще враження на клієнтів. Проте гардини краще все ж залишити, адже вони надають відчуття затишку.

Робити дорогий капітальний ремонт не варто, адже, як показує практика, витрачені гроші не компенсуються при продажі. Достатньо просто ретельно прибрати житло і усунути пошкодження.

Окрему увагу необхідно приділити прибудинковій території та під'їзду. Саме вони справляють перше враження і деколи стають вирішальним аргументом. Звичайно, ландшафтного дизайнера викликати буде зайвим, проте долучитися до прибирання доведеться. Також подбайте про чистоту та охайність сходової клітки, перевірте освітлення. Приємний вигляд самого будинку дає більше шансів знайти покупця у Львові.

Як швидко здати довгостроково недорогу квартиру у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber