Поради з оренди квартир у Львові для студентів довготривало

29.04.2016

Скоро розпочнеться навчання у львівських ВУЗах і багато студентів вже задумуються про оренду кімнати або квартири на тривалий термін у Львові. Причини можуть бути найрізноманітніші: від банальної нестачі місць в студентських гуртожитках до простого прагнення комфорту та затишку.

Орендувати помешкання самостійно для більшості студентів є надто дорогим задоволенням, тому можна домовитися з друзями і разом шукати житло. В цьому випадку і бюджет не надто постраждає, і проживання буде веселішим.

оренди квартир у Львові для студентівНаступне, що має значення - це ціна, яку Ви зможете оплачувати. Не варто забувати про те, що комунальні платежі доведеться сплачувати додатково. Виходячи з цього, можна вияснити, на яку кількість кімнат можна розраховувати. Та це лише перший етап.

Зазвичай студенти намагаються підшукати квартири у Львові в оренду довготривало від власника, щоб не сплачувати агентствам вартість їхніх посередницьких послуг. Це не завжди хороше рішення. В першу чергу професійні агенти з нерухомості мають пропозиції з адекватною ціною, а власники часто завищують вартість своїх апартаментів.

Не менш важливим елементом є укладання угоди між орендарем та власником. Орендувавши квартиру у Львові довгостроково без підписання договору, існує ризик, що в будь який момент власник змінить свої наміри і виставить студентів за двері без повернення оплачених коштів. У такому випадку жодних доказів проживання в квартирі чи оплати коштів немає. Тому в жодному разі не можна передавати кошти власникові без підписання відповідних документів.

Ще на етапі огляду приміщення обговоріть з власником квартири у Львові всі деталі. Уточніть, скільки людей буде проживати в квартирі, на який термін плануєте орендувати. Намагайтеся якнайбільше дізнатися про житло, яке плануєте орендувати, вартість комунальних послуг і таке інше.

Грамотний підхід дозволяє уникнути неприємних ситуацій та зберегти Ваші гроші.

Підготовка квартири для довгострокової оренди у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber