Секрети купівлі квартир з ремонтом

23.08.2016

Переваги та недоліки покупки квартири з ремонтом та без

Дуже часто сьогодні можна зустріти оголошення про продаж квартир з ремонтом та меблями. Звичайно, вартість таких апартаментів значно вища, ніж в тих, що потребують ремонту. Але чи завжди така ціна є виправданою? Спробуємо розглянути всі переваги та недоліки квартир в обох варіантах. Отже, основною перевагою квартир з ремонтом є повна готовність до проживання. Тут варто спочатку визначити мету покупки: для особистого проживання чи для подальшої здачі в оренду. Якщо покупець планує здавати квартиру, то цей варіант буде більш вигідним, адже практично одразу після переоформлення можна поселити орендарів і отримувати дохід.

Для яких цілей купуєте квартиру

Якщо ж Ви обираєте житло для своєї сім'ї, то не завжди смаки попереднього власника і Ваші збігатимуться. І в кінцевому результаті, Ви можете вирішити, що ремонт необхідно переробити. Проте, в будь-якому випадку, Ви вбережете себе від додаткових витрат, пов'язаних із заміною сантехніки, вирівнюванням старих стін і таке інше.

Наявність меблів

Щодо меблів, які вже включені в вартість квартири, то тут варто оцінити добре все обдумати. Деколи власники настільки підвищують ціну квартири з користованими меблями, що набагато дешевше було б купити нові. В інших випадках, меблі служать лише приємним бонусом для покупця і практично не впливають на вартість самого житла.

Що варто знати про квартири без ремонту

Для квартир, які потребують ремонту, то тут чи не єдиною перевагою є ціна. Інколи трапляються варіанти, які коштують мало не вдвічі дешевше, ніж аналогічні з ремонтом. Проте, в першу чергу варто приблизно оцінити масштаб робіт, які необхідно буде виконати. Також потрібно зважати на те, що в процесі ремонту завжди виникають додаткові непередбачені витрати. Повністю все передбачити практично неможливо. Часто трапляється так, що в квартирі практично все потребує заміни. Якщо врахувати, скільки коштують вхідні та міжкімнатні двері, вікна, сантехніка, то ціна квартири вже не здається такою привабливою. А до того ж, такий ремонт займе велику кількість часу.

Проте, у випадку купівлі такої квартири, Ви матимете змогу зробити все на свій смак і розсуд. Тому потрібно добре зважити всі нюанюси і обрати те, що Вам найбільше підходить. Вдалих Вам покупок!
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber