Довготривала оренда, Котедж, Липники, Львівська область

Код №:
5445
Тип операції
Довготривала оренда
Тип
Котедж
Площа загальна
120 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін будинку Липники - Зняти Котедж Липники - ціна за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда котеджу смт. Липники (7 км від Львова). 4 кімнати, площа 120 кв.м. ЖК Липові Роси - це містечко заміських будинків, який знаходиться всього в 7 км від самого міста. Кожен таунхаус має свою прибудинкову територію в 150кв.м, критий паркінг на 1~2 авто. Для більш комфортного проживання в цьому ЖК власна інфраструктура ~супермаркети, піццерія, ресторан, аптека, майстерні, дитячий садок, школа талантів для молоді, спортивні та ігрові майданчики, цілодобова охорона, зарядні пристрої для електоромобілей, власне опалення та саме головне свіже лісове повітря і краса мальовничих місць.
2 ванних кімнати, індивідуальне газове опалення; алюмінієві вікна Reynaers з подвійними енергозберігаючими пакетами; керамічна плитка Zeus Ceramica та ламінат 32-33 класу; базові сантехнічні прилади Geberit, змішувачі Vidima
вбудована кухня (кухонна стінка); вбудована техніка: духова шафа, витяжка, газова плита; внутрішні мережі систем зв’язку (інтернет, телебачення); підігрів підлоги всього першого поверху та санвузлів; алюмінієві вхідні та дерев’яні міжкімнатні двері; металеві сходи з несучим каркасом, оздоблені дерев’яними дошками.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Липники
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 2350 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber