Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 55, Львів, Шевченківський район

650 $
Код №:
6816
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
54 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Замарстинівська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири з паркомісцем Львів, вул. Замарстинівська 55 (ЖК Авалон). Новобудова, поверх 8/11ц., площа 54 кв.м. Планування: кухня-вітальня з розкладним диваном та спальня з двоспальним ліжком та робочим столом. Квартира з сучасним ремонтом, світла та простора. Зроблена звукоізоляція, є підігрів підлоги, система від затоплення. Індивідуальне опалення. Є уся необхідна побутова техніка: кондиціонер, телевізор, холодильник, пралка-сушка, мікрохвильова піч, пусодомийна машина, порохотяг, електричний чайник. Wi-fi. У вартість оренди входить власне паркомісце в підземному паркінгу та підвал. Квартира знаходиться в хорошому районі: поруч Ашан, Макдональдс, недалеко Форум, близько до центру міста.
Житловий комплекс Avalon знаходиться у самому центрі Львова та має будову закритого типу. Головною особливістю є те, що кожна секція унікальна і відрізняється дизайном. Панорамні вікна виходять на неймовірні краєвиди історичної частини міста та Високого замку.
Житловий комплекс Avalon отримав визнання не тільки в Україні, а й закордоном. Так у 2016 році Avalon отримав премію European Property Awards у Лондоні.
ЖК Avalon – це українське житло, що створено за останніми тенденціями європейського та американського житлового будівництва.
Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
55
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 344 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber