Продаж, 1 кімнатна квартира, Голубовича С. вул., 37, Львів, Галицький район

85.000 $
Код №:
6825
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Голубовича С. вул. Купити квартиру Галицький район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Голубовича 37 (ЖК Kvartal Praud Новобудова). Поверх 5/6ц., площа 50 кв.м., з хорошим ремонтом. Все є - меблі, техніка. Закрита територія. ОСББ. Польський забудовник.
Для зведення нового багатоквартирного будинку було обрано досить вдале місце у ближньому центрі. Поруч з будинком є налагоджена трамвайна лінія та велика автомагістраль. Вона поєднує центр міста із Залізничним районом. З її допомогою дістатися в будь-який куточок міста буде легко і швидко. Розвинена інфраструктура дає багато можливостей для відпочинку та розваг. На відстані пішої ходи знаходяться школа, магазини, салони, церкви, залізничний вокзал, а також зупинки громадського транспорту. Тут розташований НУ Львівська Політехніка.
Житловий комплекс «Kvartal Praud» у Львові відноситься до житла класу преміум. Він об’єднує чотири будинки. В залежності від обраного будинку, його поверховість складає від шести до восьми поверхів плюс мансардна зона. На прибудинковій території розмістились місця для дитячого дозвілля, а також зони відпочинку для дорослих. В комплексі облаштований підземний паркінг на 79 автівок.
«Kvartal Praud» – житловий комплекс, який був споруджений з використанням виключно якісних матеріалів і сучасних підходів до облаштування житла, а точніше, новобудова зведена з використанням монолітно-каркасної технології. Стіни утеплені композитним негорючим матеріалом – мінеральною ватою. Новобудова може похвалитися високими стелями. В окремих приміщеннях вони досягають 4.6 метрів.
Купити продукти можна буде в найближчих магазинах: до магазину «Свій маркет» — 5 хвилин пішки, до двох «Рукавичок» — 10 хвилин пішки, а до «Сільпо» — 10 хвилин. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 15 хвилин пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. Якщо бажаєте здійснити шопінг — 10 хвилин на авто до торгових центрів «Опера пасаж» та «Магнус».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Голубовича С. вул.
Будинок №
37
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 513 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber