Продаж, 1 кімнатна квартира, Мікльоша Карла вул., 20, Львів, Франківський район

57.000 $
Код №:
7304
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Мікльоша Карла вул. Купити квартиру Франківський район - 44 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Карла Мікльоша 20 (ЖК Парк Арена). Новобудова, поверх 8/10ц., площа 44 кв.м. Будинок збудований на стадії здачі. Друга секція, 1 секція здана і частково заселена. Вікна виходять на озерце.
Свою назву «Парк Арена» отримала завдяки власній закритій парковій території із озером, дитячим і спортивним майданчиками та біговою доріжкою. У парковій зоні з ландшафтним дизайном облаштовані місця для відпочинку та пішохідні алеї для прогулянок.
Відчути атмосферу зеленого куточка в межах міста можна буде не тільки на території парку, а й на лоджіях або відкритих терасах квартир.
За 15 хвилин пішим ходом від «Парк Арени» розташований ТРЦ King Cross Leopolis, де відкриті близько 100 магазинів, найбільший в Західній Україні гіпермаркет «Епіцентр», МакДональдз, логістичний склад аптеки «Зі», ресторан української кухні «Голодний Микола».
Для шанувальників футболу через дорогу «Львів Арена», де також проходять концерти, фестивалі та виставки. Якщо завжди хотіли спробувати кататися на конях — за хвилину іподром. Спортивний комплекс «Теніс Life», Футбольне поле «Футбол Life». 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Мікльоша Карла вул.
Будинок №
20
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 231 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber