Продаж, 2 кімнатна квартира, Івасюка В. вул., Львів, Личаківський район

57.000 $
Код №:
6058
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Івасюка В. вул. Купити квартиру Личаківський район - 45 м 2

Додаткова інформація
Опис
Нова квартира на ринку нерухомості.
Не мрія, а реальність. Парк Погулянка. Піша доступність до центру. Малоквартирний будинок. Дитячі майданчики. Навчальні вищі, шкільні та до шкільні заклади. Безпечний та екологічно чистий район. Місце для паркування авто. 
 
Квартира світла та простора. Розташована на першому високому поверсі /5 поверхового цегляного будинку по вулиці Івасюва у Львові. Зроблений повністю капітальний ремонт. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою для комфортного проживання.
Спальна кімната з двоспальним ліжком. Вітальня кімната з шафою купе та розкладним диваном. Кухня вмонтована з побутовою технікою ( двокамерний холодильник, газова поверхня та електродуховка, газова колонка). Санвузол разом, ванна та пральна машина. 
Вікна виходять у зелений затишний дворик.
 
Продаж 2-кімнатна квартира м. Львів вул. Івасюка (Зелена) Площа 45/29/6 кв.м Перший високий поверх (бельєтаж) /5ц. Квартира з ремонтом , тепла та затишна. Вікна виходять у зелений дворик. Опалення центральне, встановлений підігрів підлоги, газова колонка на воду. Кімнати суміжні. Вся побутова техніка. Меблі: двоспальне ліжко, диван, шафа купе. У дворику є місце для паркування авто. Безпечний та зручний район. Паркова зона (парк Погулянка). Піша доступність до центру. Поруч є магазини, супермаркет, салони краси, аптека, сфери послуг. Навчальні та дошкільні заклади.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Івасюка В. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 4006 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber