Продаж, 2 кімнатна квартира, Наукова вул., Львів, Франківський район

55.000 $
Код №:
6020
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
52 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Панель
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Наукова вул. Купити квартиру Франківський район - 52 м 2

Додаткова інформація
Опис
УВАГА! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ !
 
Чому саме ця пропозиція? Світла та простора. Дуже затишна. Велика кухня. Розвинута інфраструктура. Торгові центри. Розважальні, навчальні, дошкільні заклади. Правильне планування, кімнати ізольовані, балкони (аж два). Роздільний санвузол. Затишний внутрішній зелений дворик та комора у підвалі. Ця квартира вас приємно здивує!
 
Отож...
 
Квартира для сім’ї з дитиною або мойбутньою! Купи, зайди і живи. Все для Вашого комфорту та затишку. Тільки уяви - ця квартира може стати твоїм сімейним гніздечком. Вся як на фото - залишається.
 
Продаж 2-кімнатна квартира Львів, вул. Наукова (Аквапарк). Поверх 8/9п. Загальна площа 52.3 кв.м. Кухня 8,5 кв.м. Євроремонт. Меблі - нові розкладні дивани - 2 шт (дорогі та якісні), велика шафа-купе зроблена на замовлення, комп’ютерний стіл, тумбочна під ТВ, журнальний різбляний столик зі скляною поверхньою. Побутова техніка: великі якісні телевізори з роздільною здатністю у кожній кімнаті, пральна машина, холодильник двокамерний, мікрохвильова піч, та інше. Вмонтована кухня. Нові та дорогі дерев’яні вікна євробрус. Ламінат німецький. Два балкони зашклені (металопластикові). З вікна відкривається прекрасний краєвид. Створена та функціонує ОСББ. Домофон з відеонаглядом. Сигналізація. Лічильники на воду холодну та гарячу, електрику, газ. Бак для запасу води. Ліфт. Прибудинкова територія облагороджена дятячими майданчиками. Дитячі садочки №159 та №165. Школи №45 та №66. Супермаркети Арсен, Сільпо. Ринок. Аквапарк. 1001 дрібниця.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Наукова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 993 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber