Прийоми підвищити ціну продажу квартири у Львові

23.04.2016

Навіть вагомі покупки нерідко здійснюються під впливом емоцій. Застосовуйте цей чинник у власних інтересах, якщо ви продаєте квартиру у Львові.

підвищити ціну продажу квартири у ЛьвовіКоли є завдання продати квартиру у Львові, природне бажання - отримати за неї максимум грошей. Ціна житла залежить від великої кількості чинників, і більшість з них є стандартом. Район та вулиця на якій розташований будинку, поверх та якість матеріалів, кількість кімнат, куди виходять вікна - це те, що господарю не змінити. Але якісному збуту часто виручає красива обгортка. Якщо розумно підготувати квартиру, її ціна збільшиться на декілька відсотків. Ми розповімо як це втілити в життя.

1. Наводимо порядок

Навіть найдорощі речі покупці купляють емоційно. Тому наша робота - створити у потенційного покупця найкраще враження про житло. Для цього вона обов’язково має бути просторою, світлою і чистою.

У плані чистоти основну увагу необхідно надати санвузлу. Його недбалий вигляд винятково відштовхує. Навіть якщо майбутні власники замінять всю сантехніку, вона все одно повинна сяяти чистотою. Кому захочеться купувати квартиру у нечупар? Ви зобов’язані вимити всі вікна. Вичистити павутину по кутах помешкання, якщо вона там є. Узагалі прибрані від сміття кути залишають хороше враження. Протерти пил, почистити килимові покриття, вимити плитку на стінах та підлозі. Все має говорити про те, що житло перебуває в дбайливих руках.

Що викинути?

Створити відчуття простору на маленькій кількості квадратних метрів можна, викинувши частину меблів. Всі меблі прибирати неварто, навіть якщо є така можливість. Кімнати мають виглядати житловими і затишними. Нехай покупцеві легше буде уявити їх власними.

Слід позбутися:

  • старих меблів, які розвалюються
  •  килимів на стінах
  •  власних фотографій, грамот і т. п.
  •  зламані речі, вигорівші штори та тюлі, зношені килими
  •  міття на балконі

Одяг та взуття на час показу квартири мають бути заховані в шафу, а не розкидані по кімнаті. І добре б при продажі відселити кудись домашніх тварин.

2. Робимо косметичний ремонт

В квартирі

Продавати квартиру "як є" – поганий варіант. Щоб підштовхнути до купівлі, житлу необхідно надати товарний вигляд. Але не варто організовувати капітальні переробки. Майбутній господар захоче влаштувати все під себе, навіщо йому оплачувати непотрібні дорогі ремонтні роботи. Найкраще зробити недорогий косметичний ремонт. Завдання - надати квартирі максимально нейтральний і акуратний стан. Обов'язково необхідно по ремонтувати всі крани, замінити перегорілі лампочки і усунути інші поломки та недоліки. Важливий момент - вхідні двері. Вони створюють перше враження про житло і завжди запам'ятовуються.

В під'їзді

підвищити ціну продажу квартири у ЛьвовіАле перш ніж дійти до вхідних дверей, майбутній власник повинен пройти через під'їзд. А його він точно не планує ремонтувати. Тому чим більше доглянутим виглядає під'їзд в будинку, тим більше шансів дорого продати в ньому квартиру.

Добре буде пофарбувати облуплені стіни хоча б на своєму сходовому прольоті. У будь-якому випадку яскраві лампочки та чиста підлога дадуть свій результат. А завершить картину новий килимок біля вхідних дверей.

3. Додаємо декор

Вже розповідалося, що в ідеалі всі кімнати мають виглядати нейтральними. Але зовсім без підкреслень і прикрас залишати помешкання неварто. Невелика кількість вдало підібраного декору додасть їй шарму. Що можна додати:

  •     картину на стіні (пейзаж, натюрморт)
  •     вазу з фруктами на столі,
  •     затишні диванні подушки,
  •     кілька доглянутих кімнатних рослин,
  •     симпатичні гардини,
  •     нова шторка у ванній

А запах свіжої випічки задасть кінцевий штрих в організації необхідної атмосфери.

4. Робимо якісні фото для оголошення

Рекламне оголошення про продаж житла приверне набагато більше уваги якщо ви розмістите декілька якісних знімків. На фото помешкання постане в самому привабливому вигляді. Таке оголошення точно не загубиться серед інших і приведе багато потенційних покупців.

Як безпечно орендувати житло у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber