Що таке квартира кавалерка у Львові?

21.04.2016

Що таке квартира кавалерка у ЛьвовіОтримайте відповіді яке житло у Львові називають Кавалерка і як найкраще її облаштувати для комфортного життя.

Кавалерка - житло маленького розміру зазвичай без ванни, а туалет розташований не в квартирі. Кавалерки – схожість до гуртожитків, готельок, малосімейок (площею біля 12-18 кв.м.).

Назву даного житла використовують тільки у Львові. За часів Австро-Угорської імперії кімнати-кавалерки надавали для проживання прислузі. На теперішній час кавалерки у Львові користуються дуже великим попитом (як для оренди так і для купівлі), так як дуже дешеві комунальні послуги. Через невелику кількість квадратних метрів в такому житлі, навіть в дуже поганому стані, можливо швидко зробити капітальний ремонт, вклавши мінімум коштів.

Санвузол

У Кавалерці може бути відсутніми і туалет і душ, але при розумному підході це не проблема. Частину квадратних метрів житла відгороджують, проводять каналізацію з водою і будують санвузол.

Варіанти використання

 Господар такого житла може використовувати кавалерку як:

  • • прибудову або розширення власної квартири поруч;
  • • технічне приміщення (офісні кімната, майстерня, пральня, склад);
  • • окрему кімнату для здачі в оренду студенту або для декількох студентів.

Де продаються кавалерки

Кавалерки розташовані в австрійських будинках  в історичному центрі міста Львів. Центральне розташування зобов'язує господарів даного житла додатково піднімати ціну оренди або продажу.

Вартість оренди або продажу

 Затишні квартири кавалерки у Львові з ремонтом здають за 250-450 гривень на добу або 2500-4000 гривень за місяць. Продаж - від $ 14 000.

Як відкрити хостел у Львові у власній квартирі

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber