Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Бортнянського Д. вул., 28, Львів, Галицький район

800 $
Код №:
6621
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
71 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Бортнянського Д. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 800 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Бортнянського 28 (ЖК Квітка Новобудова). Поверх 4/9ц., площа 71 кв.м., 2 великі окремі кімнати, велика кухня з невеликим балконом, велика ванна. підігрів підлоги по всій квартирі, два смарт тв, двох зонний кондиціонер, посудомойка. Є все необхідне для комфотрного проживання.
В будинку закрита територія відеонагляд є дитячий майданчик, на даху будинку є велика тераса з чудовим краєвидом на все місто.
У пішій доступності від будинку знаходяться продуктові супермаркети та господарчі крамниці, загальноосвітні навчальні заклади, аптеки та фінансові установи, цирк та найвеличніша пам'ятка міста – Собор Святого Юра.
У закритому дворі ЖК зелені зони, майданчики для відпочинку та дитячих ігор, наземний паркінг, розрахований на 14 машин.
Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу, а й в найближчих магазинах: до магазину «Свій маркет» — 5 хвилин пішки, до двох «Рукавичок» — 10 хвилин пішки, а до «Сільпо» — 10 хвилин на авто. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 15 хвилин пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. Якщо бажаєте здійснити шопінг — 10 хвилин на авто до торгових центрів «Опера пасаж» та «Магнус»
Для занять спортом у пішому доступі фітнес-клуби та тренажерні зали з тренуваннями з пауерліфтингу, йоги та фітнес-міксів.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Бортнянського Д. вул.
Будинок №
28
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 430 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber