Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 64а, Львів, Франківський район

1.000 $
Код №:
6886
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
94 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 1.000 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 2-кім. квартири Львів, вул. Кульпарківська 64 (ЖК Парус Парк Новобдова). Поверх 4/16ц., площа 94 кв.м., з двома спальнями та кухня - студія. Вхідна група будинку обладнана цілодобовим відеоспостереження, 2 ліфта. Дизайн квартири продуманий до дрібниць, клас виконання ремонту та якість матеріалів на найвищому рівні. Максимальне укомплектування квартири меблями та технікою. По всій квартирі встановленно підігрів підлоги. 
Франківський район один з найулюбленіших районів для жителів Львова завдяки розвиненій інфраструктурі та всіма умовами для активного і здорового життя. Тут все під рукою: ресторани, торгові центри, супермаркети, ринки, навчальні та спортивні заклади, бізнес-центри, а зручна транспортна розв’язка дозволить Вам дістатись в будь-який куточок Львова за лічені хвилини.
Всі мережеві супермаркети міста у радіусі 10-20 хвилин пішки: «АТБ», «Ашан», «Сільпо». На такій самій відстані декілька продуктових магазинів, магазин тортів «Вацак», кондитерський магазин Roshen, ринки «Південний», «Провесінь» та «Новий». За покупками та розвагами до найближчого ТРЦ Victoria Gardens — 4 хвилини на авто. Крім галереї магазинів у ТРЦ працюють фуд-корт, дитяче містечко розваг та 6-зальний кінотеатр Multiplex. Також весело провести час з друзями малюки можуть у дитячому розважальному центрі «Веселка», а відпочити всією сім'єю за 4 хвилини їзди на авто від будинку можна у аквапарку «Пляж».
Сходити на тренування пішки можна до фітнес-клуби Premium або «Малібу», витративши на дорогу 8-9 хвилин, а автомобілем за 5 хвилин доїхати до спортивної зали SquashFit Center або спорткомплексу Gratsiya.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
64а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 768 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber