Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., Львів, Личаківський район

14.000 грн.
Код №:
6752
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пасічна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 14.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Пасічна (парк Погулянка). Поверх 2/5ц., площа 50 кв.м., одна кімната прохідна, центральне опалення, вся необхідна техніка.
Будинок відноситься до Личаківського району Львова. Дорога до центру міста займає 12 хвилин на авто або 40 хвилин на громадському транспорті. Прямо біля будинку знаходяться зупинки автобусів 5Н, №40, №47А, №138 і маршрутних таксі №15, №19, №23, №27, №44.
Будинок розташований в зеленій частині міста: з одного боку парк «Погулянка», з іншого — Винниківський лісопарк. Розташування дозволяє насолоджуватися природою при відносній близькості до центру міста. Для любителів екстриму в 1 км знаходиться мототраса.
Для дітей в пішій доступності відкриті школи №42 і №82, а також ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та гімназія. Найменших з радістю приймуть в дитячих садах №89, №52 та «Барвінок» біля дома. В вільний від навчання час діти можуть відвідувати художню школу в 800 м від Tiffany apartments або Центр творчості дітей та юнацтва в 1,5 км через парк.
За 7 хвилин ви дійдете до міської поліклініки для дорослих №6. Обласний перинатальний центр знаходиться в 15 хвилинах пішки, лікарня — 6 хвилин їзди, дитяча поліклініка — 10 хвилин їзди.
В радіусі 1 км працює кілька спортивних установ, наприклад, танцювальна студія Gatto, фітнес-клуб «Ліга» та спортивно-оздоровчий комплекс з басейном «ВОДАН».
Купити продукти і необхідні побутові товари можна в найближчих супермаркетах «Рукавичка» і «Свій маркет». У 5 хвилинах їзди знаходяться гіпермаркет METRO Cash&Carry, супермаркет «АТБ» і торговий центр «Арсен». Якщо лінь готувати — можна сходити в кафе «Поплавок», HoT DogerS або ресторан «Галицькі забави» в межах 10 хвилин пішки від будинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Пасічна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 421 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber