Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 16, Львів, Шевченківський район

850 $
Код №:
6510
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чорновола В. просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 850 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 2-кім. квартири Львів, пр. В. Чорновола (ЖК Авалон Новобуд). Поверх 4/12ц., площа 70 кв.м., 2 ізольовані кімнати + кухня вітальня, євроремонт, меблі, побутова, панорамні вікна.
Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною. 
Дорога до Міської ратуші займе 8 хвилин на авто. По сусідству з комплексом розташований торговий центр з гіпермаркетом «Ашан», меблевим магазином JYSK, двома піцеріями, «Хінкальнею» та різними сервісами. Ще невеликі магазини поблизу, які будуть альтернативою, — це «Рукавичка», «Свій Маркет» та «Близенько». У 10 хвилинах пішки також працює супермаркет «Арсен».
За кілометр від будинку розташувався Парк ім. 700-річчя Львова, а з іншого боку на такій самій відстані — парк «Високий Замок».
Для тих, хто веде здоровий спосіб життя, у пішій доступності функціонують фітнес-клуби Total Fitness, FitMe та «Ківі Фітнес», студія стретчингу Flexy Hub, танцювальна студія LOFT Studio. Менше кілометра до басейну SKA Pool, сучасного стадіону та легкоатлетичного манежу з велотреком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
16
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 363 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber