Продаж, 1 кімнатна квартира, Бігова вул., Львів, Личаківський район

37.000 $
Код №:
5432
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
37 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
17 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Бігова вул. Купити квартиру Личаківський район - 37 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Бігова (Новобудова). Поверх 10/17ц., площа 37 кв.м. Нова квартира, тільки після ремонту. Дуже тепла, південна сторона. В квартирі встановлена "вічна" душова кабіна з італійськими стінками і німецькою сантехнікою. Електрика і всі сан-технічні роботи проведено. Зроблено сучасний євроремонт зі спеціальним покриттям, що стіни можна мити просто водою в випадку забруднення. Встановлено кондиціонер, домофон. Підключено газ, встановлено котел. Підключено інтернет оптоволоконний, 50-100 Мбіт швидкість інтернету. Квартира готова до проживання, тільки треба завезти меблі. Квартира знаходиться в новобудові "Щасливий" на 10 поверсі, новобудова має 17 поверхів. 2 ліфти, які працюють (один з них великий вантажний).
Тип житла - комфорт. Парковка, продуктовий магазин з величезним асортиментом товарів знаходиться на 1-му поверсі новобудови. Загороджений дитячий майданчик комплексу Щасливий. Територія охороняється, встановлено відеонагляд. Гарний тихий район, поруч укрпошта, ліс, поліклініка, аптека, продуктові магазини, кафе. Майже кінцева зупинка транспорту (3 хв до зупинки пішки). Школа і дитсадок поруч - 5 хвилин пішки.
В квартиру завезена нова техніка, але не встановлена ( в коробках стоїть): холодильник, посудомийна машина, газова духовка і витяжка для кухні - меблі за окрему плату.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Бігова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 990 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber