Продаж, 1 кімнатна квартира, Липи Ю. вул., Львів, Шевченківський район

58.000 $
Код №:
6469
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
37 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Липи Ю. вул. Купити квартиру Шевченківський район - 37 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Ю. Липи (пр. Чорновола). Поверх 9/9ц., площа 37 кв.м., чешка, ремонт. В квартирі залишається все.
Буквально в ста метрах знаходиться великий парк. Поціновувачі активного способу життя можуть відвідувати п'ятдесятиметровий басейн, а також скористатися послугами навчально-спортивної бази літніх видів спорту і спідвейного клубу.
Якщо потрібен громадський транспорт, за 6 хвилин пішки велика транспортна розв'язка, якою курсують два десятки маршрутів міського транспорту. Автомобілем до центру міста з його історичними пам'ятками, музеями, театрами, кафе та ресторанами — 15 хвилин, до автовокзалу «Львів Північний» — 10 хвилин, до залізничного вокзалу та міжнародного аеропорту — 30 хвилин.
Поруч з будинком продуктовий міні-маркет, за 12 хвилин пішки супермаркет «Близенько», а у радіусі 5-7 хвилин  супермаркети «Рукавичка», «Арсен», «АТБ-Маркет», магазин Solodoshchi Stepankiv та ряд інших торгових точок, де можна придбати продукти, хліб, овочі та фрукти. До Краківського ринку за фермерською еко-продукцією, свіжими овочами та фруктами — 9 хвилин на авто.
За 5 хвилин автомобілем від ТЦ «Інтерсіті» та спеціалізований ТРЦ Spartak, де працюють супермаркет «Сільпо», семизальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та фітнес-клуб SportLife з басейном олімпійського стандарту. До найбільшого у Львові торгово-розважального центру «Форум Львів» з продуктовим супермаркетом «Сільпо», дитячим розважальним центром, кінотеатром та фуд-кортом — 8 хвилин на авто.
Найближчий фітнес-клуб «Кристал» за 9 хвилин від будинку. Ще кілька спортивних комплексів та фітнес-центрів розташовані у радіусі 7 хвилин автомобілем: спортивний комплекс «Брюховицький байк парк», фітнес-клуб SportLife, тренажерна зала Forever та спортивний комплекс SKA з басейном.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Липи Ю. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 564 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber