Продаж, 2 кімнатна квартира, Київська вул., Львів, Франківський район

67.000 $
Код №:
6411
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
52 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Київська вул. Купити квартиру Франківський район - 52 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кімнатна квартира Львів, вул. Київська (Коновальця). Квартира знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового будинку. Загальна площа 52 кв.м. Вікна та балкон виходять у тихий та доглянутий дворик. Опалення індивідуальне. Металопластикові вікна. Двофункцій котел.
В архітектурному ансамблі вулиці Київської переважають архітектурні стилі — класицизм, сецесія, конструктивізм. Декілька будинків внесено до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення. Власником кам'яниці у 1915-1939 роках був Францішек П'ясецький. В будинку діяла аптека «Під святим Яном», власниками якої за Польщі у різні роки були Кшижановський, Віктор Левицький та Абрам Воль.
Локація — історична частина Львова, недалеко від собору Святого Юра, церкви святих Ольги та Єлизавети, залу органної музики та «Львівської політехніки». 
Будинок розташований у Франківському районі Львова з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. За декілька хвилин пішки від будинку зупинки громадського транспорту, від яких до різних мікрорайонів міста відправляються автобуси №42 і №138, тролейбуси №2 і №9, а також маршрутки №33, №41 та №42. Автомобілем до відомої площі Ринок можна доїхати за 6 хвилин, до Львівського міжнародного аеропорту, залізничного та приміського вокзалів — за 10 хвилин.
Піша прогулянка до найближчого продуктового магазину «Весела Варенична» триватиме 3 хвилини, до кондитерського магазину «Вацак», продуктового «Близенько» та супермаркету «Рукавичка» — 5 хвилин, до продуктового магазину «Два кроки від дому» — 10 хвилин, до супермаркету «АТБ-Маркет» та Привокзального ринку — 13-15 хвилин.
У пішому доступі кілька шкіл Франківського району: до спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням англійської мови — 4 хвилини, ліцею №17 та Львівської академічної гімназії при «Львівській політехніці» — 6 хвилин, школи №10 — 9 хвилин. Ще кілька шкіл розташовані у радіусі 5-6 хвилин на авто від будинку: школи №51, №50, №55 та класична гімназія при Львівському університеті ім. І. Франко. Супроводити дитину за 9 хвилин пішки можна до дитячих садків №125 та №129 або відвезти за 4 хвилини до дитячих садків №3, №18 та №48. Також у Франківському районі багато вищих навчальних закладів, з них у пішому доступі Львівський медичний інститут, Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій, Відкритий міжнародний університет розвитку, Львівський лісотехнічний університет та Національний університет «Львівська політехніка».
Займатися спортом можна у оздоровчому центр «Ківі Фітнес», спортивному комплексі Uniforce, фітнес-студії MATE, фітнес-центрі для жінок FitCurves або студії йоги Birdie, прогулявшись пішки 5-10 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Київська вул.
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 1220 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber