Продаж, 2 кімнатна квартира, Під Дубом вул., 26а, Львів, Галицький район

190.000 $
Код №:
6127
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
85 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Під Дубом вул. Купити квартиру Галицький район - 85 м 2

Додаткова інформація
Опис
Встигніть купити готову ВІП квартиру з дизайнерським ремонтом у новому будинку бізнес-класу і одразу використовувати її для життя або здачі в оренду!
 
Купівля власного житла – це завжди визначна подія для кожної сім’ї. Як правило при одруженні молодята хочуть жити окремо від батьків. І якщо фінансові можливості дозволяють – постає питання про купівлю якісного житла, де продумано все до дрібниць, починаючи з місця розташування, закінчуючи якісними матеріалами.
 
Саме тут продається помешкання, де господарі вклали свою душу в кожну деталь. Чому саме так? По-перше, комфортне планування кімнат: кухня-вітальня та спальня розміщена далі по коридору, а друга спальня взагалі з іншого краю квартири - це дуже зручно, якщо в домі є маленькі діти, а батьки люблять приймати гостей. Або ж - працюють з дому і хочуть це робити в тиші; по-друге оптимальна площа - 84,6 квадратних метрів: не надто велика, що позитивно впливає на ергономічність, але при цьому кімнати досить просторі; по-третє, роздільний санвузол - коли в квартирі живе більше однієї людини, це дуже важлива особливість; по четверте, окремий відкритий балкон, що виходить із кухні-вітальні, де можна насолодитися прекрасним ранковим сніданком на свіжому повітрі; по-п`яте, квартира - тепла, затишна і світла. Попри те, що всі вікна в квартирі - панорамні, вони високої якості (литовського бренду Doleta) і добре зберігають тепло в квартирі. Завдяки панорамним вікнам - в усіх кімнатах гарний доступ денного світла; по-шосте, краса краєвидів: вікна зі спальні виходять на Високий замок, тому тут можна насолоджуватись легендарним краєвидом на Львівську телевежу або ж насолодитися виглядом на Святоюрську гору, де все видно як на долоні. У квартирі відкриються і казкові сходи сонця, і романтичні заходи.
 
За дизайнерським проектом було зроблено перепланування квартири, завдяки чому було збільшено площу двох санвузлів. Таким чином господарі домоглися отримати дві повноцінні ванні кімнати, де в одній відкрита душова зі скляним елементом, а в другій - ванна.
 
У будинку використовується автономна система опалення. Які ж переваги в такій системі? Це економія – знижуються тепловтрати за рахунок того, що котельня знаходиться прямо в будинку; простота експлуатації – повністю автоматизована система практично не вимагає втручання в роботу, а ремонтом і обслуговуванням займається компанія, з якою ОСББ уклала договір.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Під Дубом вул.
Будинок №
26а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 3496 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber