Продаж, 3 кімнатна квартира, Стрийська вул., 111, Львів, Франківський район

38.000 $
Код №:
5555
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
87 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 87 м 2

Додаткова інформація
Опис
Комісія для покупця 0%
 
Продаж великої 3-кім. квартири для сім'ї в зданій новобудові Львів, вул. Стрийська 111Б (ЖК Леополь Таун). Новобудова, площа 87 кв.м., поверх 6/9ц., нульовий цикл, усі комунікації підведені, висота стель – 2.7 м. Опалення – індивідуальне. Право власності на квартиру, будинок здано в квітні 2019 року, 2 секція. 
 
ЖК «Леополь Таун» - це інноваційне рішення у архітектурі: 6-9 поверхові будинки зі скатним дахом, французькі балкончики, панорамні вікна, ергономічні планування і неймовірний простір у дворівневих квартирах. Гармонійне поєднання кольорів, спеціальні панелі під «дерево» та ніякого самовільного засклення, ось що створює концептуальний фасад будинків.
 
Головною задачею проекту стало збереження кожного дерева під час будівництва – «життя в гармонії з природою». Дитячий та спортивний майданчики, велика прибудинкова територія «закритого» типу, парк, що розташований поруч – все це створює неймовірне місце, де захочеться ростити дітей, проводити час разом з сім’єю і насолоджуватися кожним днем.
 
Чисте повітря, неперевершений природній ландшафт, облаштована прибудинкова територія - все це житловий комплекс "Леополь Таун". Концепція збереження кожного дерева під час будівництва та розташований поруч парк Архангела Михаїла з невеликим ставком, загальною площею 4,4 Га, створюють неймовірне місце для проведення часу з сім'єю.
 
Окрема зона для паркінгу - поруч з будинком розташовані 2 наземні розмежовані зони для паркування машин: паралельно та перпендикулярно вулиці Вернадського. Біля житлового комплексу одночасно зможе припаркуватися до 450 машин.
 
Житловий комплекс Леополь Таун відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв'язка, автостоянка. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних об'єктів можна оцінити на карті.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
111
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 3789 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber