Продаж, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., 90а, Львів, Личаківський район

90.000 $
Код №:
5972
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
60 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Пасічна вул. Купити квартиру Личаківський район - 60 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири + студіо з новим дизайнерським ремонтом на вул. Пасічна 90а (Новобудова ЖК Медовий Сад). Площа 60 кв.м. Поверх 6/9ц.
 
Житловий комплекс «Медовий Сад» – це зразок житла майбутнього. Про це свідчить зовнішнє оздоблення в стилі модерн, новітні технології, побутова практичність, енергозбереження і комфортабельні квартири.
 
Цей житловий комплекс належить до бізнес-класу, тому в ньому є все для розкішного та безтурботного життя.
 
Тут вже не потрібно турбуватися про чисту воду, паркомісця, місця для велопарковки та безліч інших деталей. Адже в будинку буде встановлена централізована система очистки води, власна паркова зона. Для комфорту молодих сімей облаштована колясочна кімната, яка є зоною для зберігання «дитячого транспорту» без шкоди для житла. Відеоспостереження території.
 
Продається квартира з новим ремонтом, меблями та технікою.Квартира дуже тепла, світла, оскільки промені світла потраплятимуть впродовж дня. У квартирі встановлено 2-х-функційний котел, радіатори, лічильники, 5-ти камерний профіль вікон, що дає змогу почуватися взимку комфортно навіть при сурових морозах.
 
Район дуже комфортний для проживання, все продумано до деталей: є супермаркети та гіпермаркети, аптеки, піцерії, кав’ярні, Укрпошта, поштомати Нової Пошти, багато сучасних дитячих майданчиків, стадіони тощо.
 
Прекрасний вигляд з вікон забезпечується панорамними вікнами на Винниківський лісопарк. Житловий комплекс «Медовий Сад» знаходиться поруч з лісопарком «Погулянка», який є одним з улюблених місць для відпочинку львів’ян, та стане прекрасним місцем для вечірніх прогулянок мешканців житлового комплексу.
 
Тут буде легко жити!
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Пасічна вул.
Будинок №
90а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 3587 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber