Продаж, 2 кімнатна квартира, Заньковецької М. вул., Львів, Личаківський район

Код №:
5913
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Заньковецької М. вул. Купити квартиру Личаківський район - 42 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири в австрійському будинку з новим євроремонтом у Львові на вул. Марії Заньковецької (між Личаківською та Лисенка). Площа 42 кв. м. Поверх 3/3ц.
 
Від початку ХІХ століття вулиця мала назву Святого Антонія на честь парафіяльного костелу, що стоїть навпроти. З кінця ХІХ століття тут збереглася житлова забудова в стилі віденського класицизму. Поруч знаходиться костел францисканок споруджений в 1876 – 1888 рр. Ю. Захаревичем у неороманському стилі.
 
Захід до квартири через власний балкон у коридор, суміжне планування кімнат, суміжний санвузол (туалет/душова кабіна) та велика кухня. Висота стелі 3, 35 метра. В квартирі 4 вікна, вид з вікон у зелений двір, а з балкону - панорама на центральну частину міста. Опалення автономне, гаряча вода - двофункційний котел. Сантехніка нова. Вхідні двері броньовані. Наявне покриття підлоги - плитка у санвузлі, ламінат у вітальні, коридорі та кухні; паркет - у спальні. Двокамерні металопластикові вікна. У квартирі проведений інтернет та наявні лічильник води, електроенергії та газу. У користуванні є автопарковка у дворі із встановленим шлагбаумом.
 
Продається квартира меблями та технікою: ліжком двоспальним та ортопедичним матрацом, м'яким кутком, столом кухонним та двома стільцями, трьома комодами для речей, столом робочим з офісним кріслом,
холодильником "Zanussi", пральною машиною "Electolux" тощо.
 
Поруч знаходиться школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Окрасою цього району є парк "Знесіння" та музей "Шевченківський гай" - чудові місця для прогулянок, спортивної ходьби, катання на велосипедах та часопроведення з друзями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Заньковецької М. вул.
    • Поточний рейтинг: 4.7
    • Всього голосів: 3
  • 3753 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber