Продаж, 3 кімнатна квартира, Князя Романа вул., 32, Львів, Галицький район

310.000 €
Код №:
6055
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
118 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Князя Романа вул. Купити квартиру Галицький район - 118 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж витонченої 3-кім. ВІП квартири Львів, вул. Князя Романа 32 (Нижанківського). Площа квартири 118 кв. м. Поверх 3/4ц.
 
Зроблено капітальний ремонт за дизайнерським проектом включно із заміною комунікацій, як-от: електро-, газо- та водопостачання, а також встановлено систему сигналізації. Помешкання складається із двох спалень, великої вітальні-їдальні з фасадним балконом, кухні, коридору, роздільної ванної кімнати та туалету. Кухня та ванна кімната мають вікно у внутрішній двір. Встановлено двохфункційний котел Vaillant, підігрів підлоги по контору кухня та два санвузла. Підлога в усіх кімнатах та коридорі вимощена з таїландського бамбуку. Встановлено дорогу столярку із візерунчастим оздобленням та вітражами. Стеля в усьому помешканні оздоблена ліпниною. У вітальні знаходиться мармуровий італійський камін.
 
Класичний стиль серед розмаїття інтер'єрних рішень ніколи не втратить своєї популярності. І цьому є просте пояснення – цей дизайнерський напрямок пройшов перевірку кількома поколіннями і зміною модних трендів. Використання класичного стилю при оформленні інтер'єру завжди булj показником солідності власника.
 
У двох спальних кімнатах та коридорі вмонтовані шафи-купе по всій висоті кімнати, шириною в 1 м. із дзеркальними дверима. Кухня укомплектова та обладнанена іспанськими меблями та електроприладами.
 
Будинок споруджений 1911 року за проєктом архітектора Людвіка Теуша. Фасад прикрашений рельєфами путті в неокласицистичному стилі. У міжвоєнний період у будинку розташовувалось фотоательє «Oleografia» Міколяша і Межецької. У 1920—1925 роках тут діяло архітектурно-будівельне бюро фірми Альфреда Захаревича і Євгена Червінського.
 
Поруч із апартаментами розміщені: проспект Шевченка, монастир ордену бернардинів і Латинський собор, подвір'я Палацу Потоцьких, центр, фортифікаційний комплекс "Цитадель", ТЦ "Роксолана".
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Князя Романа вул.
Будинок №
32
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 3225 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber