Продаж, 1 кімнатна квартира, Мазепи І. гетьм. вул., 25а, Львів, Шевченківський район

74.000 $
Код №:
7097
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
43 м2
Поверх
11 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Мазепи І. гетьм. вул. Купити квартиру Шевченківський район - 43 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Мазепи 25а (ЖК Тополіс Новобудова). Поверх 11/11ц., площа 43 кв.м., з дорогим та акуратним ремонтом. Квартира на стадії завершення ремонту. Встановлена система «розумний будинок». Сенсорні вимикачі. Квартира повністю готова до заселення. Вся необхідна побутова техніка та меблі. Якісна сантехника.
З продуктових супермаркетів у пішому доступі 3 супермаркети «АТБ» — 8, 10 та 15 хвилин, 2 «Сільпо» — 12 та 15 хвилин, та «Рукавичка» — за 18 хвилин від комплексу. Купити господарські товари, щось для ремонту будинку або дачі можна у «Епіцентрі», до якого їхати 9 хвилин на авто. Також за 9 хвилин можна доїхати до торгового центру «Форум Львів», де відкриті бутики, ресторани та бістро, магазини спорттоварів та електроніки.
Батьки дітей віком до 7 років зможуть підібрати поблизу дошкільний заклад: 8 хвилин пішки до дошкільного центру №154, 14 хвилин пішки до дошкільного центру №187 та садка-школи «Любисток, 15 хвилин пішки до садочків №106 та 171, 4 хвилини на авто до приватного дитячого садка «Казка. Для доросліших дітей поруч школа №99, інженерно-економічна школа-ліцей, школа №54, школа №81 та №78. Для додаткових занять на відстані 5-10 хвилин їзди музичні школи, комп'ютерна академія, мовні курси.
Сходити на тренування недалеко від Topolis можна в тренажерний зал «Адреналін», жіночу фітнес-студію FitCurves, спортивному клубі Pryde або в Loft Studio, де проводять заняття з танців на пілоні, художньої гімнастики, стретчінгу та йогу.
За 5 хвилин пішки медичні установи — комунальна міська клінічна лікарня швидкої допомоги, львівська міська клінічна лікарня, аптеки та поліклініка.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Мазепи І. гетьм. вул.
Будинок №
25а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 300 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber