Продаж, 1 кімнатна квартира, Величковського І. вул., Львів, Шевченківський район

Код №:
5899
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
41 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Панель
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Величковського І. вул. Купити квартиру Шевченківський район - 41 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1- кім. квартири для молодої сім'ї м. Львові вул. Величковського (Рясне-2). Поверх 3/9п. Загальна площа 41 кв. м. У квартирі проведено косметичний ремонт: у коридорі, кухні та кімнаті перекатані стіни, у туалеті встановлено новий унітаз, зроблено нове світлодіодне освітлення LED, замінені розетки та вмикачі, наявна мідна проводка. У всій квартирі збережений дубовий паркет, дубові міжкімнатні двері. У затишній великій кухні площею 10 кв. м. встановлено металопластикове двокамерне вікно, усі кухонні меблі та техніка залишаються: газова плита, пральна машина та холодильник в робочому стані. Вигляд із вікна кухні на Брюховицький лісопарк. Санвузол роздільний, у туалеті встановлений бойлер "Ariston" на 50 літрів води, тому гаряча вода буде постійно у квартирі.
Квадратної форми кімната площею 20 кв. м. із якої є вихід на засклений балкон, де можна розмістити побутові речі. Вікна з кімнати виходять також на Брюховицький ліс та дитячий садочок.
Додатково залишається шафа у прихожій. Вхідні двері з суцільного дуба, підключений домофон. Вхід до квартири через великий тамбур на дві квартири, де можна розмістити велосипед або дрібні речі. Привітні та надійні сусіди.
Прибудинкова територія вся замощена бруківкою, а також облаштовано паркомісця для автівок навколо будинку. Квартира вільна та готова до заселення.
Поблизу будинку є загальноосвітня школа № 100, дитячий садочок "Лісна казка", культурно - розважальні, лікувальні та оздоровчі заклади. У пішій доступності аптека, дитячий майданчик, супермаркет. Поруч транспортна магістраль із зупинками, АЗС та кінцева зупинка громадського транпорту № 11, 12, 30, 47A. Екологічний, безпечний, зручний район, де всі один одного знають.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Величковського І. вул.
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 2328 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber