Продаж, 2 кімнатна квартира, Ринок пл., Львів, Галицький район

165.000 $
Код №:
6030
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
58 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Ринок пл. Купити квартиру Галицький район - 58 м 2

Додаткова інформація
Опис
Світла та простора, центральна частина міста, пам'ятка житлової ренесансної архітектури найбільш відома під назвою Гепнерівська кам’яниця, малоквартирний будинок, правильне планування, кімнати ізольовані,  затишний внутрішній дворик.
Ця квартира вас приємно здивує! 
 
Отож... 
 
Площа Ринок 28 - Кам’яниця є однією з визначних пам’яток житлової ренесансної архітектури у Львові. Найбільш відома під назвою Гепнерівська кам’яниця. Її фундаменти були закладені ще у XIV ст. В останній третині ХVI ст. Кам'яниця була перебудована та збереглася дотепер у мало зміненому вигляді. Будинок є пам’яткою архітектури національного значення. 
 
У цьому будинку ми продаємо аж дві квартири - Апартаменти.  Під'їзд повністю відремонтований,  закривається власним ключем. Одна квартира знаходиться на другому поверсі , а інша на третьому. 
Вони правильного планування. Вхід зі сходової клітки в коридор власної квартири. 
Зроблений капітальний ремонт. Дизайн  продуманий та виконаний з архітектором. 
Квартира дуже зручна у використанні. Кімнати ізольовані. Кухня -вітальня  оформлена в такому стилі , що не одразу зрозумієш , що це кухня, на стільки затишно та гармонічно все поєднано. 
 
Богемська люстра 
Вишукана кришталева люстра для створення ексклюзивного сучасного інтер'єру. Каркас вишуканого підвісного світильника модерн зроблено з латуні бездоганної якості. Метал золотистого кольору чудово поєднується з кришталевими підвісками, які вражають надзвичайною гарною грою світла. 
 
Квартири продаються з повною комплектацією. Ідеально для власного проживання чи готельного бізнесу.
 
Продаж 2-кім. квартири Львів, площа Ринок (Центр). Поверх 3/3ц., площа 58 кв.м., австрійський будинок, памятка архітектури. Зроблений капітальний ремонт в квартирі. Свіжий євроремонт, підігрів підлоги, меблі, вмонтована кухня та побутова техніка. Під'їзд з ремонтом , закривається власним ключем. Квартира ідеальна для бізнесу.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Ринок пл.
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 7396 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber