Продаж, 3 кімнатна квартира, Любінська вул., Львів, Залізничний район

70.000 $
Код №:
6302
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
63 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Любінська вул. Купити квартиру Залізничний район - 63 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири після ремонту Львів, вул. Любінська (Виговського). Поверх 8/10ц., площа 63 кв.м., чешка. Гарна світла квартира. Чудовий вигляд з вікон на дві сторони. Сонце у квартирі протягом цілого дня, гарний схід сонця зранку і ще гарніший захід, і завдяки світлим стінам, підлозі і стелі у квартирі дуже приємно перебувати, протягом цілого дня.
Сам будинок також окремий додатковий бонус - будинок якісний цегляний, вхідні двері поміняні металічні, в підїзді новий ремонт, камери в підїзді, всюди м-п вікна, йде процес оформлення документів на завершальному етапі про огородження прибудинкової території. Сусіди повністю адекватні і вайбер групи і тд (саме тому будинок так суттєво доглянутий по господарській частині).
У квартирі тепло зимою і свіжо приємно літом, поміняна повністю сантехніка, труби, проводка (електро-щиток на всю квартиру). Бойлер на теплу воду + пральна машина, душова. Плитка у всій ванній (між ванною і туалетом знесено стіну, та обєднано). В коридорі, прихожій, кухні - керамограніт. Нова кухня, холодильник Liebherr, варочна поверхня на 2 круга. Металопластикові вікна у всіх кімнатах. У двох кімнатах повністю відреставрований паркет. Поміняний тип дверей у кімнати що також підвищило площу і фактично і візуально. Нове двохспальне ліжко + ортопедичний матрац. Засклений балкон - лоджія. Та кладова. До квартири належить підвал.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Любінська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 675 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber