Продаж, 1 кімнатна квартира, Винники, Львівська область

55.000 $
Код №:
7610
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
49 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир Винники. Купити квартиру Львівська область - 49 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири м. Винники, в. Лісна (ЖК Auroom Forest). Поверх 4/7ц., площа 49 кв.м. Продаж по переуступці. 2 черга.
Додатково купувалась комірчина до квартири. Вхід в комірчину з загального коридору був замурований і було знесено стіну між квартирою і комірчиною. Таким чином це зробило квартиру більшою по площі і просторішою.
Хороша інфраструктура: садки, школи, майданчики, громадський транспорт, магазини та ін. Також в цьому ЖК планується на 4 черзі будова торгового центру.
Вигляд з балкону на Винниківський ліс, вигляд з спальні на внутрішній дворик. Дуже комфортне і затишне місця для життя.
Розташований комплекс близько до Emily Resort.
Відеонагляд і закрита територія забезпечить додатковий комфорт та безпеку для вас та дітей на майданчику.
Завдяки близькості від Львова мешканці новобудови можуть користуватися інфраструктурними об'єктами великого обласного міста. Різні сервіси розмістять і на передбачених проектом комплексу комерційних площах.
За 4 хвилини пішки від новобудови зупинки дев'яти автобусних маршрутів на вулиці Івасюка, а за 12 хвилин — вулиця Галицька, вона ж автотраса Н-02 Львів — Тернопіль, якою між Винниками та Львовом курсують маршрутка №36а та двадцять автобусних маршрутів. До відомої площі Ринок в історичного центрі міста Львів — 17 хвилин автомобілем по вулиці Галицькій.
Придбати продукти у радіусі 10 хвилин пішки від будинку можна у магазинах «Продукти від А до Я» та «Кишенька», кондитерському магазині «Солодка панна», супермаркетах «Рукавичка» та «АТБ-Маркет». На такій самій відстані від житлового комплексу AUROOM FOREST працюють піцерія LevKo, кафе Good Wood та ресторан «Гопак».
Для занять спортом на території комплексу обладнають спортивні майданчики. На ранкову пробіжку можна вийти до Винниківського лісопарку, а влітку позасмагати та поплавати на озері для плавання «Пальміра Резорт», витративши на дорогу 7 хвилин на авто. Зі спортивних залів у пішому доступі від будинку «Ю-фіт» — 4 хвилини та Lombo Sinkikay — 9 хвилин. Автомобілем 5 хвилин до спортивного комплексу STARFIT та 8 хвилин до спорткомплексу МБМ.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Винники
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 305 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber