Продаж, Котедж, Зимна Вода, Львівська область

90.000 $
Код №:
6433
Тип операції
Продаж
Тип
Котедж
Площа загальна
100 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Клас житла
Стандарт

Терміново продам будинок Зимна Вода Львівська область - 100 м 2

Додаткова інформація
Опис
Терміновий продаж котеджу смт. Зимна Вода, вул. Ярослава Мудрого. Загальна площа 100 кв.м. 2- кімнати + кухня студіо , гардеробна, Тераса, 2 санвузли. Зроблена електрика, проведений газ, опалення, в наявності дорогий газовий котел. Зроблено водопостачання. 2 сот. землі. В будинку: чистова стяжка, штукатурка, зроблене опалення, розведена електрика, дизайнерській проект. Центральна вода, каналізаці, світло, газ. В ціну входить огорожа та брама. Є дизайнерський проект. Котедж знаходиться у центрі Зимної Води .
До центру Львова 20 хвилин на автомобілі, а це означає, що нові мешканці зможуть користуватися розвиненою інфраструктурою великого обласного центру: магазинами, учбовими, медичними і культурними установами.
В кілометрі по Кільцевій дорозі гіпермаркет «Ашан» та ТЦ «Арена Львів», а до гіпермаркетів «Метро», «Епіцентр» та «Три слони» на автомобілі 5 хвилин.
Не буде проблем і з пошуками дитячого садочку або школи. Дошкільнята зможуть відвідувати Зимноводівський дитячий садочок «Казковий світ», а діти шкільного віку — Зимноводівську школу №1. Якщо після закінчення школи не хочеться далеко їхати - поруч Львів з багатьма ВНЗ різноманітного профілю.
В 5 хвилинах є прекрасне місце для відпочинку — парк «Лапаївське лісництво», але можна провести час і в аквапарку «Пляж», до якого на автомобілі 15 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Зимна Вода
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 2053 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber