Що потрібно знати, щоб здати квартиру у Львові подобово

21.04.2016

Ні для кого не є таємницею, що безліч корінних жителів Львова не лише не обділені житловою площею, а й мають у своїй власності декілька квартир, які були куплені для дітей чи отримали від родичів у спадрок.

здати квартиру у Львові подобовоАле щоб житло не пустувало, львів'яни приймають рішення здавати їх в оренду подобово. Це, так би мовити, додатковий заробіток. Проте, здавати квартиру довготривало чи подобово, для більшого прибутку, - зовсім різні речі. Здати житло у Львові в стані, в якому його отримали, з радянськими шпалерами, бабусиними меблями і без необхідної техніки навряд чи вдасться. Такі апартаменти не підійдуть хорошим клієнтам, а отже і заробляти Ви будете небагато. Отже, доведеться вкласти кошти в ремонт та достойне облаштування, на зразок готельних номерів.

Який же вигляд має мати квартира, придатна для подобової оренди в самому серці західної України? В першу чергу, слід розрізняти погодинну і подобову оренду. Йдеться зараз не про облаштування "інтимної атмосфери", в основному в червоних тонах, а про звичайне затишне житло для ділових людей, котрі приїжджають у відрядження, туристів та родин.

Не зважаючи на ціну за оренду квартири, яку плануєте отримувати, варто використовувати нейтральні кольори при ремонті і будівельні матеріали високої якості. Це, насамперед, в інтересах власника житла.

Ремонт, виконаний з якісних матеріалів, має більший термін використання та спрощує процес прибирання апартаментів. Якісні, проте не надто дороговартісні меблі повинні бути сучасними, зручними та мати гарний і модний вигляд. При підготовці житла для подобової оренди слід також подбати про основний набір побутової техніки, такої як пральна машинка, праска, фен, електрочайник, мікрохвильова піч, Wi-fi, телевізор. Якщо Ви плануєте обладнати квартиру висого рівня, також придбайте посудомийну машину, посуд та столові прибори відповідного рівня, якісну постільну білизну та комплекти рушників.

Не слід забувати, що апартаменти вищої цінової категорії користуються попитом, якщо вони розташовані у центрі Львова, а поруч знаходиться безліч кафе, ресторанів, магазинів та музеїв. Це не менш важлива умова, адже клієнти, котрі готові оплачувати більш високу ціну, окрім комфортного проживання, бажають отримати можливість безперешкодно відвідувати відомі заклади.

Що таке квартира кавалерка у Львові?

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber