Довготривала оренда, Частина будинку, Медової Печери вул., Львів, Личаківський район

750 $
Код №:
6813
Тип операції
Довготривала оренда
Тип
Частина будинку
Площа загальна
75 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін будинку Львів Медової Печери вул. - Зняти Частина будинку у Львові довготривало Личаківський район - ціна 750 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 3-кім. частини будинку Львів, вул. Соколина (Медової Печери). Площа 75 кв.м. Два поверхи. Окремий вхід. Ремонт, меблі, побутова техніка, індивідуальне опалення. 2 ізольовані кімнати + кухня-студія. З видом на ліс та на сад.
Будинок знаходиться в Личаківському районі Львова на відстані п'яти кілометрів від центру. Робота міського транспорту добре налагоджена. Поруч зупиняється кілька маршруток, на яких можна швидко потрапити в центр або в інші райони.
Мікрорайон з усіх боків оточують лісопаркові зони. За сімсот метрів розташований парк Погулянка, до масиву Винниківського лісу не більше ніж 400 метрів, а відразу за ним знаходиться ліс Жупан.
В радіусі 1 км працює кілька спортивних установ, наприклад, танцювальна студія Gatto, фітнес-клуб «Ліга» та спортивно-оздоровчий комплекс з басейном «ВОДАН».
Купити продукти і необхідні побутові товари можна в найближчих супермаркетах «Рукавичка» і «Свій маркет». У 5 хвилинах їзди знаходяться гіпермаркет METRO Cash&Carry, супермаркет «АТБ» і торговий центр «Арсен». Якщо лінь готувати — можна сходити в кафе «Поплавок», HoT DogerS або ресторан «Галицькі забави» в межах 10 хвилин пішки від будинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Медової Печери вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 438 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber