Довготривала оренда, Частина будинку, Вербова вул., Львів, Шевченківський район

500 $
Код №:
6834
Тип операції
Довготривала оренда
Тип
Частина будинку
Площа загальна
42 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін будинку Львів Вербова вул. - Зняти Частина будинку у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. частини будинку Львів, вул. Вербова (пр. Чорновола). 1/2 ц. Площа 42/16/8. Квартира знаходиться у чудовому районі із зручною інфраструктурою, поруч просп. Вячеслава Чорновола, вул. Липинського. Квартира дуже затишна, чиста та світла, зі свіжим євроремонтом у скандинавському стилі. Квартира мебльована, є двоспальне ліжко, диван, комод, шафа, телевізор. У наявності вся необхідна побутова техніка, у тому числі посудомийна машина. Санвузол: душ. Індивідуальне електроопалення. Електричний підігрів підлоги. Інтернет, парковка. Чудова квартира для комфортного проживання.
Поруч супермаркети та продуктові магазини: 12 хвилин пішки до «АТБ», 15 хвилин до «Сільпо» та 17 хвилин до супермаркету «Вопак». У 7 хвилинах на авто торговий центр «Форум Львів» з магазинами, бутиками та кінотеатром. Також любителі кіно можуть подивитися новинки кінопрокату в Multiplex Spartak, до якого їхати 6 хвилин. Якщо займаєтеся спортом та не полюбляєте пропускати тренування — поблизу фітнес-клуби, тренажерні зали, школи бойових мистецтв та студії фітнес-міксів. Для ранкової пробіжки або катання на велосипеді в 15 хвилинах пішки Замарстинівський парк. Парк плавно переходить у Брюховицькій ліс, в якому можна відпочити від міського шуму або влаштувати пікнік з друзями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Вербова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 469 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber