Довготривала оренда, Частина будинку, Виговського І. вул., Львів, Франківський район

19.000 грн.
Код №:
6820
Тип операції
Довготривала оренда
Тип
Частина будинку
Площа загальна
100 м2
Поверхів будинку
3 поверховий
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін будинку Львів Виговського І. вул. - Зняти Частина будинку у Львові довготривало Франківський район - ціна 19.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. частини будинку Львів, вул. Виговського (Любінська). Площа 100 кв.м., поверх 3/3ц., двокімнатна квартира мезонін у приватному будинку на третьому поверсі, Ремонт, відеоспостереження, своє подвір'я, парковка, гардеробна кімната, вся побутова техніка.
Сучасний будинок знаходиться в процвітаючому мікрорайоні зі зручною транспортною інфраструктурою. Всі мешканці можуть вільно відвідати сусідній великий парк, де є річка Полтва, прогулянкові алеї і місця для пікніків і дитячих ігор.
Крім розвиненої інфраструктури в районі, в декількох кілометрах від будинку в обидві сторони розташовані аеропорт і залізничний вокзал, що буде дуже зручно для тих кому доводиться часто подорожувати.
До зупинки громадського транспорту на вулиці Івана Виговського, від якої відправляються тролейбуси №22 та №23, автобуси №16, №18, №111, №132, №287 та дев'ять міських маршруток — 2 хвилини пішки.
Поруч будівельний гіпермаркет «Нова Лінія», торговий центр «Вам» з продуктовим супермаркетом «Сільпо» і великий торгово-виставковий комплекс «Південний» з більш ніж 1000 магазинів, ресторанами, фітнес-центрами та розважальними закладами. Тут є ковзанка, дитячий ігровий комплекс «Веселка», академія футболу «Клуб Лева — Південний», академія боксу Андрія Котельникова, спорткомплекс «Грація», лазерний клуб, роллердром, арт-студія, сквош центр і багато іншого. Також за два кроки від комплексу розташований ТРЦ Victoria Gardens з супермаркетом «Сільпо», сервісною інфраструктурою, різними магазинами, кінотеатром, боулінг-клубом та ресторанами.
Поруч Скнилівський парк, алеї якого стануть улюбленим місцем піших прогулянок, ранкових пробіжок та велопоїздок мешканців. Ткож ще одна зелена зона міста — парк ім. Івана Виговського. Якщо звикли проводити вільний час тренуючись під керівництвом професійного тренера, 4-5 хвилин пішки до спортивного комплексу «Олімпік» та цілодобової спортивної зали Olimp Pivdennyi.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Виговського І. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 480 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber