Довготривала оренда, Будинок, Зимна Вода, Львівська область

1.000 $
Код №:
6633
Тип операції
Довготривала оренда
Тип
Будинок
Площа загальна
150 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін будинку Зимна Вода - Зняти Будинок Зимна Вода - ціна 1.000 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 5-кім. будинку смт. Зимна Вода, вул. Шухевича. Будинок двохповерховий з альтанкою і великим подвір'ям огороджений. Площа 150 кв.м., ділянка 18 сот. Недалеко від сільської ради, поблизу є стадіон - футбольне поле(навпроти подвір'я через дорогу) і дитячий майданчик. Будинок розташований неподалік Епіцентру, що на вул. Городоцькій у м. Львові (приблизно 1500 метрів). Крім цього поблизу будинку є багато продуктових магазинів.
Неподалік є зупинка громадського транспорту, повністю асфальтований заїзд аж до самого будину, який знаходиться у центральній частині села Зимна Вода. Приблизно за 1-1, 5 км є школа.
Будинок двохповерховий, накритий коричневою металочерепицею, вікна - дерев'яні склопакети, фасад будинку утеплений мінеральною ватою та екструдованим пінопластом, з ремонтом, дерев'яними меблями та столяркою, у кухні та коридорах плитка, у спальнях дубовий паркет.
Перший поверх - кухня, коридор, кладовка під сходами, сходова клітка, кімната відпочику, туалет, душ (тропічний), сауна (електрична).
Другий поверх 4 спальні, у кожній спальні є санвузол - душ, умивальник, туалет. Також великий коридор.
Всього є 8 спальних місць (спальні ліжка - 1 двохмісне, решта одномісні ліжка) та три дивани, які не розкладаються.
Техніка - двохконтурний котел (гріє воду та опалення), газова плита та духова електична піч (духовка), холодильник, електричний чайник, пральна машина, великий плазмовий телевізор.
Крім цього встановлена антена супутникового телебачення та розведено по кімнатах.
За окремою домовленістю може бути надано подушки, ковдри, постіль, фен, праска (заліско / утюг) каструлі, тарілки, столові прибори та інше.
Газове опалення, Електроенергія, Центральне водопостачання, каналізація - септик (вигрібна яма).
Газ, світло, вода - на лічильник.
Вивіз сміття - обслуговує приватна фірма, з якою безпосередньо укладається договір про надання послуг і узгоджується розмір сміттєвого баку.
Подвір'я повністю огороджене, парадний вхід - паркан з каменю та ковані (глухі) ворота, з усіх боків огороджений сіткою та довкола засаджений великими туями (деревами).
Велике просторе подвір'я викладене каменем (типу бруківки), є місце на паркування 5-6 автомобілів.
Також на подвір'ї є красива альтанка (бісєдка), збудована з каменю, накрита австрійською глиняною черепицею, в альтанці є камін, який обладнаний як мангал для смаження, освітлення (світильники і підсвідка), розетки, великий дубовий стіл та лавки.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Зимна Вода
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 455 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber