Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Бойківська вул., Львів, Франківський район

600 $
Код №:
7526
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
49 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Бойківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Бойківська (Новобудова 2011р Еко Дім). Поверх 6/7ц., площа 49 кв.м. Квартира розташована в престижному будинку від забудовника "Еко Дім" посеред зеленого гаю. Дизайнерський ремонт з використанням дорогих матеріалів робить цю квартиру дуже зручною і привабливою для проживання. Тут є все необхідне: меблі, побутова техніка, посуд, дорога сантехніка.
Житловий комплекс розташований практично в центрі міста, до Національної Опери всього 10 хвилин на машині.
Поруч з будинком є ​​кілька зелених зон: Стрийський і Студентський парки більше підходять для спокійних прогулянок, а Центральний парк культури і відпочинку — для активного проведення часу. Там є атракціони, зона для занять йогою, ресторан, дитячі ігрові комплекси і стадіон «Юність».
Прихильникам активного способу життя, напевно, сподобається близькість до різних спортивних комплексів: поряд є зал гімнастики і акробатики, університетський стадіон, фітнес-клуб Malibu, студія йоги і центр скелелазіння Basement Climbing Gym.
Похід за продуктами не відніме у вас багато часу, адже в 300 м від будинку працює супермаркет «Фуршет», а трохи далі — «Рукавичка» і «Близенько».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Бойківська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 229 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber