Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Городницька вул., 9, Львів, Шевченківський район

400 $
Код №:
6828
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Городницька вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 400 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Городницька 9 (Новобудова ЖК Парус Life). Поверх 5/8ц., площа 45 кв.м. Квартира складається зі спальні та кухні-студіо. Хороше планування, зроблено сучасний ремонт. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: індивідуальне опалення, підігрів підлоги; швидкісний Wi-Fi інтернет, зручне двоспальне ліжко, уся необхідна побутова техніка та меблі.
Житловий комплекс «Парус Life» у Львові розташований у кварталі, який обмежений вулицями Тучапського, Городницька, Замарстинівська і Липинського. З вікон новобудови відкривається чудовий краєвид на знаменитий Високий Замок, який є одним із символів міста.
По сусідству з ЖК на вул. Городницька, 9 є все необхідне для комфортного проживання, що позначається на вартості житла в районі. Але важлива особливість новобудови полягає в тому, що вона є невід'ємною частиною єдиного цілого – сучасного комплексу на вулиці Липинського, 26. Це дозволяє мешканцям новобудови користуватися всіма перевагами його багатої інфраструктури, що включає супермаркет, кафе, фітнес-центр і багато іншого.
«Парус Лайф» – житловий комплекс, що створений за авторським проєктом, в якому проглядаються відмінні риси будівель компанії.
До Міської Ратуші 7 хвилин на машині. Недалеко від будинку знаходяться зупинки трамвая №9 і автобуса №334. А по проспекту В'ячеслава Чорновола, що в 10 хвилинах пішки, проїжджають тролейбус №33, маршрутні таксі №7, №8, №17, №22, №25, №26 та інші, а також безліч автобусних маршрутів.
В 1,5 км від будинку знаходиться паркова зона «Високий замок», де приємно прогулятися у вільний час. В іншому напрямку є парк імені 700-річчя Львова.
Якщо ви займаєтеся спортом, можете придбати абонемент в найближчих студіях — це LOFT Studio для жінок, футбольний клуб «Динаміт», зал ММА і тренажерний зал Forever.
Всього за 6 хвилин ви дійдете до великого ТРЦ New Point з бутиками, магазинами техніки, гіпермаркетом «Ашан», ресторанами швидкого харчування, дитячим розважальним центром «Леопарк» та іншими корисними закладами. Якщо потрібно збігати за продуктами в найближчий магазин — поруч працюють і міні-маркети, і гастрономи, і невеликий ринок.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Городницька вул.
Будинок №
9
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 423 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber