Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Городоцька вул., 226, Львів, Залізничний район

450 $
Код №:
7395
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Городоцька вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 450 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Городоцька 226 (ЖК Resident Hall). Поверх 8/16ц., площа 47 кв.м. Знаходиться в новобудові біля головного офісу Київстар. В підїзді працюють два ліфти.
Квартира повністю мебльована. Присутня вся необхідна техніка: кондиціонер (тепло/холод), холодильник, духовка, пральна машина, електрична плита, телевізор, чайник, Wi-Fi роутер. Опалення через будинкову котельню, присутня також незалежна електрична тепла підлога в кухні-вітальні та окремо у ванній кімнаті.
Транспортна розв'язка — вулиця Городоцька, по якій в будній день до центру Львова їхати 20-25 хвилин. Через дорогу від Resident Hall зупинки громадського транспорту: автобусів 30 маршрутів, тролейбуса №27, маршрутних таксі №14, №21, №27, №28.
До найближчих супермаркетів їхати кілька хвилин на авто: 14 хвилин пішки або 3 хвилини до «Арсена», 4 хвилини до «Рукавички», 6 хвилин до гіпермаркету Metro Cash & Carry, «Вопака» або «АТБ», 7 хвилин до «Сільпо» та 10 хвилин до «Ашана». В окрузі відкрито кілька кав'ярень, кафе та піцерія.
На тренування можна буде доїхати за 8-10 хвилин до спортивного залу «Олімп Південний», фітнес-клубів «Малібу» та «Преміум» або спортивного залу KING FITNESS LVIV. Для піших прогулянок у 5 хвилинах їзди Скнилівський парк.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Городоцька вул.
Будинок №
226
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 507 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber