Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Яворницького Д. вул., Львів, Залізничний район

6.500 грн.
Код №:
6852
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
37 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Економ

Оренда на тривалий термін квартири Львів Яворницького Д. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 6.500 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири, Львів, вул. Яворницького (Любінська). Поверх 4/5ц., площа 37 кв.м., централізоване опалення, балкон, вигляд в тихий двір. Наявні всі необхібні меблі та техніка: сдоспальне ліжко, велика шафа для речей, додаткова шафа в коридорі, стіл, новий телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, порохотяг, газова плита та духова шафа. У дворі є місце для автомобіля.
Локація обумовлює легкий доступ як до міжнародного аеропорту (1,5 км, 10-15 хв пішки), так і до центру міста (20 хв на громадському транспорті або 15 хв на автівці). В 100 м розташовано зупинку громадського транспорту, де можна сісти на автобуси №№ 16, 138, 185, тролейбус №30 або маршрутку №25, які прямують у різні частини Львова.
Поряд досить багато різноманітних торговельних закладів: «АТБ» (150 м), магазин косметики «Єва» (300 м), декілька магазинів меблів (у радіусі 300-600 м), ТРЦ «ВАМ» та «Південний» (1 км) та ін. Є поруч відділення банків: «Приват» (50 м), «Ощадбанк» та «Банк Львів» (300 м). За 300 м від будинку розташовано відділення «Нової Пошти», а за 500 — «Укрпошти».
Дуже близько працює декілька шкіл та гімназій. Найближча (100 м) — муніципальна школа «Євшан», одразу за нею (200 м) — школа №40. 
Поблизу існує і потужна медична інфраструктура: за 500 м від ЖК «Сінематик» розташовано муніципальну поліклініку №5 та дві амбулаторії сімейної медицини, медичну лабораторію «Сінево», декілька кабінетів приватних лікарів.
Суттєвою перевагою локації є сусідство з двома парками: Скнилівським та ім. Виговського. Від будинку їх відділяє лише 1 км, тож мешканці зможуть обирати, куди виходити на ранкові пробіжки або вечірні прогулянки. 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Яворницького Д. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 543 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber