Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Хмельницького Б. вул., 230а, Львів, Шевченківський район

450 $
Код №:
6776
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Хмельницького Б. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 450 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-к. квартири Львів, вул. Богдана Хмельницького 230а (ЖК Khmelnytskyi Park). Новобудова, поверх 1/10ц., площа 40 кв.м., з дизайнерським ремонтом, кухня-студія, спальня з великим двохспальним ліжком, диван, сучасні меблі, побутова техніка, електрична духовка, поверхня газова, холодильник, великий телевізор, пральна машинка.
Проєкт ЖК «Хмельницький Парк» у Львові передбачає індивідуальне опалення. Також він може похвалитися доглянутою територією, яка знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням. У проєкт комплексу внесено дитячі і спортивні майданчики, підземний автомобільний та велосипедний паркінг. Для безпеки жильців всі домофони оснащені відеокамерами, а вхід в будинок здійснюється по електронному ключу.
За 15 хвилин можна доїхати до центру міста на машині або громадському транспорті. Повз будинок проходить більш як сорок автобусних маршрутів. У 10 хвилинах їзди знаходиться Замарстинівський лісопарк — велика зелена зона з облагородженими алеями і лісовими стежками.
Вийти на ранкову пробіжку або покататися на велосипеді можна в лісі через дорогу від дому або на стадіоні в 15 хвилинах пішки від ЖК. Якщо ви хочете займатися з тренером в залі, до ваших послуг спортклуби на околиці Львова: GORA, Pride, НВА та інші.
Продукти та інші необхідні товари можна купити в супермаркетах «Рукавичка», «АТБ», «Сільпо» або «Близенько» вздовж вулиці Богдана Хмельницького по дорозі в місто. У 5-хвилинному доступі розташовані готельно-ресторанний комплекс «Варшава», ресторани «Статус» і «Малехів» — на випадок, якщо хочете повечеряти поза домом.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Хмельницького Б. вул.
Будинок №
230а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 353 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber