Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Хмельницького Б. вул., 76, Львів, Галицький район

700 $
Код №:
6717
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
88 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Хмельницького Б. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда пенхауса Львів, вул. Б. Хмельницького 76 (ЖК Львівський дворик). Оренда пенхауса в елітній новобудові на Високому замку, площею 88 кв.м., з паркомісцем, поверх 6/6ц. 2-х рівнева, на першому рівні кухня-студіо, санвузол, комірчина, шафа-купе, балкон. На другому поверсі: велика спальня, санвузол, гардеробна. Квартира обладнана необхідною побутовою технікою: пралка, посудомийна машинка, холодильник, м/х піч, кондиціонер на кожному поверсі. Будинок із закритою територію, підземний паркінг, на першому поверсі супермаркети. Відстань до Оперного - 1,2 км.
ЖК «Львівський дворик» розмістився неподалік історичного центру Львова — під «Високим Замком», по вул. Богдана Хмельницького. Довкола нового житлового комплексу створена уся необхідна інфраструктура для комфортного та якісного життя. А місце розташування ЖК «Львівський дворик» дозволить його мешканцям відчути затишок спокійного життя в центрі мегаполісу!
Також у районі новобудов є кілька продуктових магазинів, супермаркет «Фуршет», «АТБ» та ринок «Підзамче».
У свій майбутній дитячий садок найменші мешканці зможуть ходити пішки — 8 хвилин до дитячого садка №55, 10 хвилин до дошкільного центру №144 або християнського дитячого садка та 13 хвилин до дошкільного центру №121. Для доросліших дітей поруч школа №7, №20, трохи далі школа-гімназія «Галицька», школа №37 з поглибленою французькою, №8 з поглибленою німецькою та польська школа №24.
Дорога на тренування до найближчих тренажерних залів займатиме кілька хвилин на авто: 2 хвилини до спортивного залу «Прайд», 3 хвилини до фітнес-клубу «Позитив», 6 хвилин до легкоатлетичної секції Olympus Premium та 9 хвилин до фітнес-клубу Pride Elite Gym.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Хмельницького Б. вул.
Будинок №
76
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 498 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber