Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Княгині Ольги вул., 100, Львів, Франківський район

16.500 грн.
Код №:
6673
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Княгині Ольги вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 16.500 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Кн. Ольги 100Ї (ЖК Добра Оселя Новобуд 2017року). Поверх 8/10ц., площа 45 кв.м., індивідуальне опалення, 2-функційний котел. Меблі і побутова техніка.
Новобудова знаходиться в оточенні облаштованної інфраструктури Франківського району, а також біля його транспортної розв’язки. Поїхати в будь-який куточок міста тепер буде легко і швидко. Всього в п’ятнадцяти хвилинах пішої прогулянки від будинку розташувалися парки, спортивні, культурні і освітні заклади. В Франківському районі є і розважальні місця для молоді.
За 10 хвилин їзди від центру. За дві хвилини пішки зупинки громадського транспорту — автобусів №9, №45, №144, маршрутних таксі №21, №41, №48 та трамваю №3.
Сходити за продуктами можна в магазин на першому поверсі комплексу або пройшовши пішки 9 хвилин до «АТБ», 10 хвилин до «Рукавички» та 13 хвилин до Thrash. На автомобілі за 10 хвилин можна доїхати до гіпермаркету «Ашан» та до супермаркету «Сільпо». Біля будинку також розташовані кав'ярні, кафе, кондитерські-пекарні та гастромаркет Winetime.
Дорога на тренування займатиме від 5 до 8 хвилин на авто: 5 хвилин до фітнес-клубу Malibu, 8 хвилин до фітнес-клубів Sport Life, «Малібу», «Ківі Фітнес» та жіночої фітнес-студії Fit Curves. Вийти на прогулянку або пробіжку можна в парк Горіховий гай, до якого пішки 5 хвилин.
Житловий комплекс Добра оселя в Львові дає все, що треба для власного розвитку, життя і відпочинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Княгині Ольги вул.
Будинок №
100
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 374 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber