Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Краківська вул., Львів, Галицький район

15.000 грн.
Код №:
6443
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Краківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 15.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Краківська (пл. Ринок). Поверх 4/4ц., площа 44 кв.м. Будинок входить до пам'яток архітектури. Квартира після ремонту. Опалення індивідуальне.
Вулиця отримала назву від однієї з брам до міста. Краківська брама, через яку до міста можна було увійти з північного боку, згадується в міських документах від 1382 року. Тоді вона називалась Татарською, оскільки біля неї мешкали татари. Від початку XV століття (за деякими даними — від 1440-х років) вулиця і брама на ній (перед виходом на сучасну площу Ярослава Осмомисла) отримали назву Краківських — від напрямку руху на Краків. Брама мала подвійні ковані ворота та звідний міст, що його згодом замінили мурованим. Від 1404 року над Краківською брамою височіла Вежа кушнірів. Наприкінці XVIII століття браму разом зі всіма міськими застарілими фортифікаційними спорудами розібрали.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Краківська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 515 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber