Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 230, Львів, Франківський район

450 $
Код №:
7025
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
43 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 450 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда сучасної 1к. квартири у новобудові ЖК "Фамілія" по вулиці Кульпарківська 230, 5 поверх (працює ліфт). Якісний ремонт під ключ, сучасні меблі, уся необхідна для комфортного проживання побутова техніка (телевізор, варильна поверхня духова шафа, мікрохвильовка, електрочайник, посуд, пральна машина). Встановлено індивідуальне опалення.
Житловий комплекс розташований в 6 км від центру міста. До зупинки громадського транспорту кілька кроків — тут проїжджають тролейбус №22, маршрутні таксі №7, №14, №23, №25, №27 та №32, а також більше двадцяти автобусів.
Новобудову оточують будівельний гіпермаркет «Нова Лінія», торговий центр «Вам» і великий торговий комплекс «Південний» з більш ніж 1000 магазинами, ресторанами, фітнес-центрами та розважальними закладами. Тут є льодовий каток, дитячий ігровий комплекс «Веселка», академія футболу «Клуб Лева - Південний», академія боксу Андрія Котельникова, спорткомплекс «Грація», лазерний клуб, роллердром, арт-студія «СПЛЕСК», сквош центр і багато іншого. Також за два кроки від комплексу розташований ТРЦ Victoria Gardens із супермаркетом, сервісною інфраструктурою, бутиками, різними магазинами, кінотеатром, боулінг-клубом і ресторанами.
У пішій доступності знаходяться парки «Скнилівський» та імені Івана Виговського. У 10 хвилинах їзди від будинку працює критий аквапарк «Пляж» з фітнес і СПА зонами.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
230
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 369 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber