Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 93, Львів, Франківський район

600 $
Код №:
6853
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
56 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда чудової 1-кім. квартири Львів, вул. Кульпарківська (ЖК Парус Сіті). Новобудова, поверх 7/8ц., площа 56 кв.м., євроремонт, сучасні меблі та побутова техніка. 
Житловий комплекс «Парус City» у Львові розташований у Франківському районі. Новобудова знаходиться по сусідству з Кульпарківським парком, Ботанічним садом та парком Піскові озера. Поруч розташовуються навчальні та дошкільні заклади, відділення банків і ринок. Поблизу гіпермаркет, торговий центр і супермаркети. Неподалік знаходиться зупинка трамваїв, маршрутного таксі, тролейбусів і автобусів. Відстань до Ратуші становить трохи більше чотирьох кілометрів. «Парус Сіті» − житловий комплекс бізнес-класу, що складається з шести монолітно-каркасних будинків, які спроєктовані в оригінальному архітектурному стилі. Відсутність у будівель гострих кутів, заокруглені лінії і плавні профілі будинків викликають відчуття свободи та руху.
У ході будівництва застосовуються сучасні енергозберігаючі технології, що забезпечують мінімальну вартість утримання квартир. Фасади будинків утеплюються мінеральною ватою, віконні блоки скляться двокамерними склопакетами.
На території комплексу споруджується дитячий садочок і великі зручні парковки. Обладнуються дитячі ігрові майданчики, на експлуатованій покрівлі розміщуються впорядковані зони відпочинку. Прокладаються алеї та пішохідні доріжки, що покриті тротуарною плиткою, асфальтуються проїзди, встановлюються альтанки і лавки. Виконується комплексне озеленення і благоустрій території.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
93
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 405 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber