Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., Львів, Франківський район

500 $
Код №:
6730
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
58 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Сокільники, вул. Сковороди 22, (ЖК Grand Village). Новобудова, поверх 2/6ц., площа 58 кв.м. Закрита територія на 18 будиночків, заїзд через шлагбаум, будинок повністю обжитий, всі сусіди поробили ремонти. Квартира студія з окремою гардеробною, відокремленим спальним місцем і просторою кухнею-вітальнею + затишна велика лоджія з окремим куточком. Перша здача. Індивідуальне опалення- котел. Дорогий якісний ремонт, підігрів підлоги, санвузол інсталяція і ванна Villeroy Boch, сантехніка Grohe, духова піч, мікрохвильова піч, посудомийна машина, прально-сушильна машина- Electrolux, вбудований холодильник Whirlpool. Конвектор для обігріву підлоговий Carrera. ІНВЕРТОРНИЙ кондиціонер Cooper Hunter. Відеодомофон. Квартира не кутова.
Комплекс побудовано в перспективному районі Львова — Сокільники. Розташування Grand Village дозволяє доїхати до центру міста на машині за 15 хвилин. За задумом забудовника в перспективі ОСББ будинків запустить власний автобусний маршрут для мешканців. Недалеко також розташований Львівський міжнародний аеропорт.
В межах 5 хвилин їзди знаходяться великі ТРЦ і магазини: King Cross Leopolis і Victoria Gardens з кінотеатром, зонами розваг, брендовими магазинами і фуд-зоною, будівельний гіпермаркет «Епіцентр К», «Ашан», а також критий аквапарк «Пляж». Поблизу є стадіон «Арена Львів», на якому часто влаштовують фестивалі та спортивні заходи.
Найближчі тренажерні зали в 7 хвилинах їзди — це KING FITNESS LVIV, «Ківі Фітнес», «Малібу» і Fit Curves.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 365 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber