Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Липинського В. вул., 28, Львів, Шевченківський район

20.000 грн.
Код №:
6485
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
51 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
13 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Липинського В. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 20.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Липинського 28 (Новобудова ЖК Парус). Поверх 5/13ц., площа 51 кв.м., кухня-вітальня і ізольована спальня, євроремонт, сучасні меблі: 2-спальний кутовий диван, 2-спальне ліжко, кухонні меблі, велика шафа-купе. Пральна машина, холодильник, телевізор, мікрохвильовка. Інтернет. Бойлер.
До Міської Ратуші 7 хвилин на машині. Недалеко від будинку знаходяться зупинки трамвая №9 і автобуса №334. А по проспекту В'ячеслава Чорновола, що в 10 хвилинах пішки, проїжджають тролейбус №33, маршрутні таксі №7, №8, №17, №22, №25, №26 та інші, а також безліч автобусних маршрутів.
В 1,5 км від будинку знаходиться паркова зона «Високий замок», де приємно прогулятися у вільний час. В іншому напрямку є парк імені 700-річчя Львова.
Якщо ви займаєтеся спортом, можете придбати абонемент в найближчих студіях — це LOFT Studio для жінок, футбольний клуб «Динаміт», зал ММА і тренажерний зал Forever.
Всього за 6 хвилин ви дійдете до великого ТРЦ New Point з бутиками, магазинами техніки, гіпермаркетом «Ашан», ресторанами швидкого харчування, дитячим розважальним центром «Леопарк» та іншими корисними закладами. Якщо потрібно збігати за продуктами в найближчий магазин — поруч працюють і міні-маркети, і гастрономи, і невеликий ринок.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Липинського В. вул.
Будинок №
28
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 400 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber