Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Луганська вул., Львів, Сихівський район

500 $
Код №:
6773
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
55 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
13 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Луганська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Професора Буйка 27 (Новобудова ЖК Вільне Місто). Поверх 2/13ц., площа 55 кв.м., квартири в будинку престиж класу - кухня студія + спальня. Забудовник Майстерня будинків "Квітка". Квартира повністю мебльована та підготовлена для комфортного проживання. З побутової техніки є: пральна машина з функцією сушки, посудомийна машина, великий та місткий холодильник з морозильною камерою, мікрохвильова піч, духовка, інверторний кондиціонер з можливістю обігріву, телевізор, тв приставка, пороходяг, праска, варильна поверхня. Є набір металевого та керамічного посуду. Повноцінна ванна. Достатньо місця для особистих речей, відпочику та роботи: окремі шафи в кожній кімнаті, шафа-купе, робоча зона з комп'ютерним столиком, відкриті полички, сушка для білизни, велике (180*200) двоспальне ліжко, кутовий розкладний диван. Вітражні вікна з оригінальним підвіконням - лавою. Квартира дуже тиха та тепла. Елітний будинок для творчих людей від кретивного забудовника клубного типу в ближньому центрі. Подвір'я без автомобілів з дитячими площадками, ландшафтним дизайном та гікою для скелелазання. Доробляються експлуатовані тераси на даху. Отоплення - автономне опалення (котельня у будинку) з ІТП (індивідуальним тепловим пунктом). Підігрів підлоги у ванній кімнаті.
До зупинки громадського транспорту - 10 м. До центру міста 15 хв. В околиці розвинута інфраструктура: 4 школи, 3 садочки в пішій доступності, ринок, продовольчі магазини, розважальні центри - 15 хв. громадським транспортом, автовокзал, лікарня, 2 парки, супермаркети в пішій доступності, спортивний зал, косметичний центр.
До центру 15 хв. на автомобілі. Тихий район. Хороша транспортна розв'язка. Є укриття.
Поряд багато офісів ІТ компаній - Intellias, EPAM, тощо.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Луганська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 369 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber