Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Малоголосківська вул., 36, Львів, Шевченківський район

520 $
Код №:
6524
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
41 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Малоголосківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 520 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Малоголосківська 36 (ЖК Малоголосківські пагорби). Новобудова 2022 року, поверх 5/8ц., площа 41 кв.м., ліфт працює. Підігрів підлог у ванні, кухні-студії. У квартирі є холодильник, варочну поверхня, духовка, телевізор, чайник, посудомийна машина, пралка, чайник ( вся техніка якісна). 2 великі шафи купе, балкон. Індивідуальне опалення. У вітальні є обідній стіл та стільці. Дизайнерський ремонт.
Житловий комплекс «Малоголосківські пагорби» у Львові розташований по вулиці Малоголосківська, всього в чотирьох кілометрах від Ратуші, в той же час в спокійній екологічно чистій місцевості.
До центру Львова можна доїхати за 10 хвилин, а за пару хвилин пішої прогулянки дійти до зупинок громадського транспорту — автобусів №31, №46, №18а, тролейбуса №13 та декількох маршруток.
Сходити за продуктами можна пішки за 10 хвилин до супермаркету «Рукавичка» або за 15 в супермаркет «Арсен». Біля будинку також відкрито кілька продуктових мінімаркетів, суші-бар та піцерія.
Для тих, хто займається плаванням, за 6 хвилин від РК «Нове життя» фітнес-клуб Sport Life з басейном, соляною кімнатою, спа-зоною та дитячим фітнесом. Також 10 хвилин пішки до фітнес-клубу «Кристал» та тренажерної зали «Гала». Вийти на пробіжку, прогулянку або покататися на велосипеді можна в Брюховецький ліс, який примикає прямо до прибудинкової території комплексу.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Малоголосківська вул.
Будинок №
36
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 369 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber