Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Мазепи І. гетьм. вул., 25Д, Львів, Шевченківський район

500 $
Код №:
6644
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Мазепи І. гетьм. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Мазепи 25д (ЖК Topolis Новобудова). Поверх 3/10ц., площа 44 кв.м. Затишна однокімнатна квартира (кухня-студія та ізольована спальня) в спальному районі з розвиненою інфраструктурою поруч в новобудові ЖК Тополіс. Все виконано для поціновувачів власного затишку та комфорту. Будинок під відеонаглядом, є гостьовий та підземний паркінг. Сучасна кухня-студія з всією необхідною новою побутовою електротехнікою. Високошвидкісний оптичний інтернет, WI-FI. Ексклюзивні меблі під замовлення. Вмістка шафа та гардеробна. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Простора ванна кімната.
З продуктових супермаркетів у пішому доступі 3 супермаркети «АТБ» — 8, 10 та 15 хвилин, 2 «Сільпо» — 12 та 15 хвилин, та «Рукавичка» — за 18 хвилин від комплексу. Купити господарські товари, щось для ремонту будинку або дачі можна у «Епіцентрі», до якого їхати 9 хвилин на авто. Також за 9 хвилин можна доїхати до торгового центру «Форум Львів», де відкриті бутики, ресторани та бістро, магазини спорттоварів та електроніки.
Сходити на тренування недалеко від Topolis можна в тренажерний зал «Адреналін», жіночу фітнес-студію FitCurves, спортивному клубі Pryde або в Loft Studio, де проводять заняття з танців на пілоні, художньої гімнастики, стретчінгу та йогу.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Мазепи І. гетьм. вул.
Будинок №
25Д
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 388 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber