Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Наукова вул., 2, Львів, Франківський район

14.000 грн.
Код №:
7557
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Наукова вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 14.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Наукова (Новобудова). Поверх 9/10ц. Євроремонт, сучасні меблі, вся побутова техніка (дводверний холодильник, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч, духова шафа, газова поверхня, сучасна витяжна. Вмонтована кухня. Лоджия. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Інтернет. Красивий вигляд з вікна. Поруч стоянка для автомобіля.
Є кладовка на поверсі.
Житловий комплекс розташований у Франківському районі Львова. Зручна і розвинена інфраструктура дозволяє жителям користуватися всіма перевагами міського життя. Поблизу розташовані дитячий майданчик, торговельні центри, парк, школи — все, що потрібно для комфортного проживання.
Дорога до центру міста займе 15 хвилин на авто або 25 хвилин на громадському транспорті. Недалеко від будинку проїжджають тролейбуси №25 та №23, автобуси №16, №18, №3А, №9 та декілька маршрутних таксі. До залізничного вокзалу автомобілем близько 18 хвилин. До міжнародного аеропорту 15 хвилин їзди.
Супермаркети «Рукавичка» і «Близенько» розташовані в межах 7 хвилин пішки, 10 хвилин йти до «АТБ». До супермаркетів «Сільпо», «Свій Маркет», «TRASH!» необхідно проїхати 2-4 хвилини. Також за 7 хвилин на авто працює ринок «Шувар», де можна придбати як харчові продукти, так і побутові товари. До великого ТРЦ «Victoria Gardens» всього 10 хвилин автомобілем — тут, окрім супермаркету «Сільпо», є зона бутиків, магазини з технікою, спортивними та дитячими товарами, фуд-корт. ТРЦ«Victoria Gardens» також має широкий спектр розважальних послуг. На його території розташовані кінотеатр «Multiplex», боулінг-клуб, дитяча розважальна зона та багато іншого. За ті ж 10 хвилин на авто можна дістатися ТРЦ «King Cross Leopolis», де працює продуктовий гіпермаркет «Ашан», брендові магазини,різні сервіси, кінотеатр «Планета Кіно» та фуд-корт.
В пішому доступі від комплексу знаходяться парк «Горіховий гай» з водоймою, доглянутими алеями та кінотеатром, а також парк «Боднарівка». За 5 хвилин їзди працює критий аквапарк «Пляж» з фітнес-центром і СПА-зоною. З тренажерних залів в окрузі відкриті «FitCurves», «Atlantic», «Shulak GYM», «Premium Gym». Для сімейних розваг за 10 хвилин можна прогулятись до дитячого розважального центру «Країна Мрій». А за 5 хвилин на автомобілі ви доїдете до критого парку дозвілля «Dragon Park».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Наукова вул.
Будинок №
2
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 394 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber